swéét_réßél!on SİTE SAHİBİ
Mesaj Sayısı : 319 Points : 928 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 30 Nerden : Samsun
| Konu: ÖSS"de Hatalı Soruların Durumu (ÖSS"de Hatalı Soruların Hatası Kimde?) Perş. Eyl. 17, 2009 12:17 pm | |
| ÖSYM Neden Tercih Dan??manl??? Yapmaz?.. | | Korkmaz ?SLAMO?LU www.aynapdr.com Yazar? Yak?ndan Tan?Yazara Mesaj Gönder ÖSYM Neden Tercih Dan??manl??? Yapmaz? Ülkemizde 1974’ten beri merkezi s?navla üniversiteye ö?renci yerle?tirilmekte olmas?na ra?men aradan 35 senedir kurumsalla?mas?n? tamamlam?? bir kurum -OSYM- neden çok önemli bir konuda dan??manl?k hizmeti vermez! 8 senesini geride b?rakan ...devam? > | GÜNCEL ÖSS/ÜN?VERS?TE HABERLER? - 03 Temmuz 09 KPSS ?ptal Edilsin (03.07.2009) | | I?d?r E?itim sen ?ube Ba?kanl???.30 ki?inin göz alt?na al?nd??? ve 4 ki?inin tutukland??? KPSS7N?N ?ptal edilmesini önerdi. I?d?r E?itim Sen ?ube Ba?kanl???, Kamu Personeli Seçme S?nav?’n?n (KPSS) iptal edilmesini istedi. ?ube Ba?kanl???ndan yap?la ...devam? > |
Meslek Liselerinde Büyük Yol Ald?k (03.07.2009) | | Dünya Bankas?’n?n ‘Yarat?c? Kalk?nma Fikirleri Yar??mas?’ndaki “meslek liseleri” kategorisine sponsor oldu Koç holding 2006 y?l?nda ba?latt??? ’Meslek Lisesi Memleket Meselesi’ (MLMM) projesiyle, Dünya Bankas?’n?n ’Yarat?c? Kalk? ...devam? > |
Evden Yüksek Lisans E?itimi Ba?l?yor (03.07.2009) | | Gazi Üniversitesi bir ilke imza atmaya haz?rlan?yor. Çal??anlar, ev han?mlar?, engelliler için ’Bili?im Sistemleri Uzaktan E?itim Tezsiz Yüksek Lisans program?n?’ ba?lat?yor. Gazi Üniversitesi, örgün ö?retime alternatif olarak üniversitelerde uygulanmaya ba?l ...devam? > |
TOBB Ba?kan?ndan Kariyer Önerileri (03.07.2009) | | TOBB Ba?kan? Rifat Hisarc?kl?o?lu özel bir kolejin düzenledi?i Kariyer Zirvesine kat?ld?. Törende mezunlara seslenen Hisarc?ko?lu en çok üzüldü?ü konulardan birini böyle anlatt?. Türk lokumu ve Türk kahvesi tüm dünyada bilinir. Ancak 1871’den beri mis g ...devam? > |
MEB Model Okul Uygulamas?na Ba?lad? (03.07.2009) | | Milli E?itim Bakanl???, e?itim fakültelerine ö?renci kayna?? olu?turan Anadolu ö?retmen liselerinde kaliteyi art?rmak amac?yla ’’model okul’’ seçme uygulamas? ba?lat?ld?. Milli E?itim Bakanl??? (MEB), okul duvarlar?n?n ve tuvaletlerinin temizli?inden ö?renci ...devam? > |
Sözle?meli Ö?retmenlik Bitiyor (03.07.2009) | | Binlerce lisans mezununun merakla bekledi?i atama haberi Milli E?itim Bakan? Nimet Çubukçu’dan geldi. Bakan, a?ustos ay?nda 10 bin sözle?meli ö?retmen atanaca??n?, bundan sonra ise Maliye Bakanl???’ndan yeni sözle?meli ö?retmen kadrosu istemeyeceklerini aç?k ...devam? > |
120 Bin Geçici ?stihdam? Ba?l?yor (02.07.2009) | | Çal??ma ve Sosyal Güvenlik Bakan? Ömer Dinçer, Bugün Gazetesi arac?l???yla binlerce i?size i? müjdesi verdi.Dinçer i?sizli?i azaltmak için 120 bin ki?inin geçici istihdam?na yönelik al?mlar?n önümüzdeki hafta ba?layaca??n? müjdesini verdi. Dinçer, Bakanlar Kur ...devam? > |
Yurtlara Son Ba?vuru 2 A?ustos (02.07.2009) | | Yüksekö?renim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (YURTKUR) müracaatlar ba?lad?. YURTKUR’dan yap?lan aç?klamada, 2009-2010 ö?retim y?l?nda kurumun yurtlar?nda bar?nmak, burs, ö?renim ve katk? kredisi almak isteyen ö?renciler için ba?vuru tarihlerinin belirlendi?i belir ...devam? > |
’Haydi K?zlar Liseye’ Projesi (02.07.2009) | | Çubukçu’ya ’Okula gidemiyorum’ mektuplar? yazan k?zlar?n ortaö?retimde okulla?mas? için proje ba?lat?ld? Milli E?itim Bakan? (MEB) Nimet Çubukçu, "Özellikle K?z Çocuklar?n?n Okulla?mas?n?n Art?r?lmas? Projesi’’ni tan?tt?. Bakan Çubukçu, bilgi odakl? bir ekon ...devam? > |
| |
|