swéét_réßél!on SİTE SAHİBİ
Mesaj Sayısı : 319 Points : 928 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 30 Nerden : Samsun
| Konu: Üniversite 2. Öğretim Harçları Belirleniyor | 09 Ağustos 2009 Perş. Eyl. 17, 2009 2:04 pm | |
| GÜNCEL ÖSS/ÜN?VERS?TE HABERLER? - 09 A?ustos 09 Ö?renciler Üniversitelilerinde Çal??abilecek (8/9/2009) | | YÖK, üniversitelerin k?smi zamanl? ö?renci çal??t?r?labilmesine yönelik usul ve esaslar? belirledi. Bu konuda haz?rlanan taslak düzenlemeye, üniversite rektörlüklerinin görü?leri al?nd?ktan sonra son hali verilecek. Yüksekö?retim Kurulu (YÖK), üniversitelerin ...devam? > |
Ünv. 2. Ö?retim Harçlar? Belirleniyor (8/9/2009) | | Ba?bakan devreye girince ikinci ö?retimde harç zamm? yüzde 8’e indi. Yüksekö?retim Kurulu (YÖK)’nun 2009-2010 akademik y?l?nda üniversitelerin ikinci ö?retim katk? paylar?na (harçlar?na) yüzde 300’e varan oranlarda zam yap?lmas? talebini hük ...devam? > |
Askeri Liseler Mesleki De?il Mi? (8/9/2009) | | Katsay? adaletsizli?ini kald?ran yasan?n iptali için Dan??tay’a dava açan ?stanbul Barosu Ba?kan? Ayd?n’a kendi barosundan tepki ya?d?. ?stanbul Barosu Ba?kan? Muammer Ayd?n’?n YÖK’ün katsay? e?itsizli?ini ve adaletsizli?ini ortadan kald?ran düze ...devam? > |
Üniversiteliye ’Deprem Dersi’ Geliyor (8/8/2009) | | 17 A?ustos deprem felaketinin 10. y?l?nda, üniversitelilere ’deprem dersi’ geliyor. ?stanbul Üniversitesi, ilk kez lisans düzeyinde ’afet kültürü’ dersi vermeye ba?layacak. 2009-2010 ö?retim y?l?ndan itibaren 60 bin ö?renciye seçmeli olarak sunulacak dersin ...devam? > |
ÖSS Yrl?. Sonuçlar? Ne Zaman Aç?klanacak? (8/6/2009) | | “Tercih yapmak haz?rlanmaktan daha zormu?”… ÖSS”yi atlat?p tercih sürecine giren birçok adaydan duydu?umuz tart??mas?z cümle bu… Nihayetinde tercih dönemi de arkada kald?. ?imdi de heyecanl? ve merakl? bir bekleyi? ba?lad?; Ac ...devam? > |
ÖSS’de Yerle?emeyenlere Uyar? (8/6/2009) | | Uzmanlar, ÖSS’de istedikleri bölümlere ve yerlere yerle?emeyen ö?rencilere uyar?larda bulundu. Ö?renci Seçme S?nav? (ÖSS) tercih formlar?n?n teslim süresinin sona ermesinin ard?ndan uzmanlar, istedikleri bölümlere ve yerlere yerle?emeyen ö?rencilere uyar?lar ...devam? > |
KPSS’de Skandala ÖSYM Ne Dedi? (8/6/2009) | | KPSS’de skandal iddialar? büyük yank? buldu. Adaylar netlerinin eksik bo?lar?n?n yanl?? de?erlendirdi?ini iddia ederken ÖSYM suçlamalar için ne dedi? Cevaplar? bu söyle?ide. Hakan Göksel’in söylesi?i 4 A?ustos’ta Haber 7’den ‘KPSS ...devam? > |
Emniyet 9 Bin 500 Polis Alacak (8/5/2009) | | Emniyet Genel Müdürlü?ü, KPSS s?nav?nda 60 ve üzeri puan alan 500’ü bayan olmak üzere 9 bin 500 polis alacak. Ba?vuru tarihi ve ?artlar? ?öyle: Emniyet Genel Müdürlü?ü, KPSS s?nav?ndan 60 ve üzeri puan alan 9 bin 500 ki?iyi polis yapacak. Emniyet Genel ...devam? > |
YURT KUR’dan Ö?rencilere Müjde (8/5/2009) | | 2009-2010 ö?retim döneminde Yüksek Ö?renim Kredi ve Yurtlar Kurumuna müracaat eden bütün ö?rencilere katk? (harç) kredisi verilecek. Yüksek Ö?renim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak, ’’2009-2010 ö?retim döneminde Yüksek Ö?renim Kredi ve Yurt ...devam? > |
Trabzonspor’dan Üniveriste Ata?? (8/5/2009) | | Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu’nun, kulübün öncelikli projeleri aras?nda yer alan Trabzonspor Üniversitesi’nin kurulmas? için çal??malara h?z verilmesi yönünde görü? birli?ine vard??? bildirildi. Bordo mavili kulüpten yap?lan aç?klamada, bu do?rultuda ba?l ...devam? > |
| |
|