swéét_réßél!on SİTE SAHİBİ
Mesaj Sayısı : 319 Points : 928 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 30 Nerden : Samsun
| Konu: YURT KUR'dan Bütün Üniversite Adaylarına Müjde Perş. Eyl. 17, 2009 12:39 pm | |
| YURT KUR’dan Öğrencilere Müjde (8/5/2009) | | 2009-2010 öğretim döneminde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna müracaat eden bütün öğrencilere katkı (harç) kredisi verilecek. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak, ’’2009-2010 öğretim döneminde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurt ...devamı > |
Trabzonspor’dan Üniveriste Atağı (8/5/2009) | | Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu’nun, kulübün öncelikli projeleri arasında yer alan Trabzonspor Üniversitesi’nin kurulması için çalışmalara hız verilmesi yönünde görüş birliğine vardığı bildirildi. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, bu doğrultuda başl ...devamı > |
KPSS"de Skandal İddia (8/5/2009) | | KPSS sonuçları 30 Temmuz açıklandı, tartışmaları bitmedi. 6 soru iptal edildi. Ortada büyük bir iddia var.’Optik okuyucu boş soruları yanlış kabul etti, netler düşük geldi.’ Hakan Göksel’in haberi 2009 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Düzeyinde, sade ...devamı > |
Farklı Katsayı Sorunu Sona Erdi (8/5/2009) | | Meslek liseliye üniversite kapısını kapatan katsayı adaletsizliği sona erdi. Farklı katsayı sorunu sona erdi Meslek liseliye üniversite kapısını kapatan katsayı engeli için, SABAH’ta verdiğim 10 yıllık mücadelem mutlu sona ulaştı. Meslek liselilerine yapılan ...devamı > |
Ankara’ya Yeni Bir Üniversite (8/5/2009) | | Ankara’ya kurulacak yeni devlet üniversitesi için Gazi Üniversitesi Rektörü, Pursaklar Belediye Başkanı ziyaret etti Ankara’ya kurulacak yeni devlet üniversitesi için Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çet ...devamı > |
5 Yılda 100 Bin Öğretmen Eğitilecek (8/5/2009) | | Garanti Bankasının, MEB iş birliğiyle başlattığı ’’Öğretmenin Sınırı Yok’’ projesi kapsamında, öğretmenlere, ücretsi eğitim verilecek. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, projenin uzman kadrosunu güçlendirmek amacıyla, yaklaşık 2 bin başvuru arası ...devamı > |
Açıköğretimli Öğretmen Kriz Yarattı (8/4/2009) | | Açık Öğretim Fakültesi’nde Felsefe, Sosyoloji ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinin kurulması ve bu bölümleri bitiren öğrencilere tezsiz yüksek lisans yapma şartını yerine getirip KPSS’de gerekli puanı almaları halinde öğretmen olma yolunun açılması Eğitim Se ...devamı > |
Üniversiteden Atılanlara İkinci Şans (8/4/2009) | | Hakkındaki disiplin soruşturmasının ardından okuduğu üniversiteden atılan bir gencin açmış olduğu dava, Anayasa Mahkemesi’ne taşındı. Hakkındaki disiplin soruşturmasının ardından okuduğu üniversiteden süresiz uzaklaştırılan ve herhangi bir yükseköğretim kuru ...devamı > |
İşte Başarılı Üniversiteler (8/3/2009) | | Üniversitelerin reyting sıralamalarına bakıldığında, şaşıranlar çok olacaktır. En tepedeki üniversiteler belirlendi. Üniversitelerin reyting sıralamalarına bakıldığında, şaşıranlar çok olacaktır. Kamuoyunda çok bilinen üniversitelerimizden bir bölümü, sırala ...devamı > |
| |
|