swéét_réßél!on SİTE SAHİBİ
Mesaj Sayısı : 319 Points : 928 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 30 Nerden : Samsun
| Konu: İşte Fen-Edebiyat Boş Kontenjanları (2009-ÖSYS Sonrası) Perş. Eyl. 17, 2009 2:11 pm | |
|
ÖSS Servisi Sizinle Gurur Duyuyor | | ÖSS Servisi Başarınızla Gurur Duyuyor ve Bunu Onbinlere İlan Ediyor! Belki haber servisimizi takip ettiniz belki de sadece birkaç haberimizle ilgilendiniz, belki makalelerimiz ya da köşe yazılarımız çok işinize yaradı belki de sadece bi ...devamı > | GÜNCEL ÖSS/ÜNİVERSİTE HABERLERİ - 19 Ağustos 09 İşte Fen-Edebiyat Boş Kontenjanları (2009-ÖSYS Sonrası) (8/19/2009) | | Gerek Üniversite hazırlık sürecinde, gerekse ÖSS tercihleri sürecinde her zaman üniversite adaylarının yanında ve destekçisi olan ÖSS Servisi uzmanları, şimdi de 2009-ÖSYS sonrası yeterince tercih eden bulunmaması nedeni ile dolmayıp boş kalan kontenjanları in ...devamı > |
Yurt Başvuru Süresi Uzatılabilir (8/19/2009) | | ÖSS Servisi"nin daha ilk günlerden itibaren gündeme getirdiği Yurt-Kur’un web sitesindeki sorunlar üzerine, başvuru sürelerinin uzatıldığı açıklandı. ÖSS Servisi Genel Yayın Yönetmeni Sinan ÇAĞIRAN da ikinci öğretim harç fiyatları açıklanmadan önce fiyat ...devamı > |
KKTC’de ÖSS Yerleştirme Şoku (8/19/2009) | | Ada’da 16 bin kontenjanı olan üniversitelere yalnızca 4 bin öğrenci yerleştirildi. Talat’la görüşen Milli Eğitim Bakanı Dürüst, rektörleri acil olarak toplantıya çağırdı Üniversitelerin ekonomiye yıllık katkısının 650 milyon TL olduğu KKTC’de ÖSS yerl ...devamı > |
8 Bin Anaokulu Öğretmeni Alınacak (8/19/2009) | | Ağustos ayında yapılacak öğretmen atamaları, okul öncesi öğretmenlerinin yüzünü güldürecek Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan öğretmen atamaları, okul öncesi öğretmenlerinin yüzünü güldürecek. İbreyi bu kez okul öncesi öğretmenlerine çeviren Milli Eğitim ...devamı > |
Azerbaycan Üniversitesi’ne YÖK’ten Jest (8/19/2009) | | Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de faaliyet gösteren Kafkas Üniversitesi, Yüksek Öğrenim Kurulu’ndan (YÖK) 4 dalda denklik aldı. ÖSS’de herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen öğrencilere kardeş Azerbaycan’dan sevindirici bir haber geldi. 1993’ten bu yana Azerbayc ...devamı > |
İşte Mühendislik Boş Kontenjanları (2009-ÖSYS Sonrası) (8/18/2009) | | 2009-ÖSYS sonrası dolmayıp boş kalan lisans programı kontenjanları araştırmamıza ve özel dosyamıza Mühendislik Fakültesi bünyesindeki programlarla devam ediyoruz. Gerek Üniversite hazırlık sürecinde, gerekse ÖSS tercihleri sürecinde her zaman üniversite adayl ...devamı > |
İşte Ünv. Harçlarının Yeni Fiyatları (8/18/2009) | | Yükseköğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin 2009-2010 öğretim yılında ödemesi gereken katkı payları belirlendi. Buna göre, yükseköğretim kurumlarında öğretim gören öğrencilerden 71 TL ile 591 TL arasında katkı payı alınacak. Öğrenci katkı payları t ...devamı > |
| |
|