swéét_réßél!on SİTE SAHİBİ
Mesaj Sayısı : 319 Points : 928 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 30 Nerden : Samsun
| Konu: Avatar ve Nickler Aşk C.tesi Ağus. 22, 2009 8:18 pm | |
| ßir rüya oLmalı gördüğüm . ßeLki de beLki de hiç uyandırmamaLı... Sonbahar sonbahar olmalı.. sebebi.. sebebi sonbahar .. NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM... hayaTa qüLmek lazım her zamano kdR şeye rağmen mutLu oLmak haNi..duDak ßükükLüğü ya hayaTona inaT qüLümseyeßiLmek haniYaz Gibisin.. Tenin ne Sıcak Güneş Gibi Yakta Kavur ßeni.. Aşq Gibi qeLMasaL qibi qeL ÖpereK Uyandır ßenibakıyorum bulutlar beyaz karanlıktan çıkalı çok olmuş yeşili şimdi gördüm ve maviyi pembeyi... Bir sinek kadar mutlu olmak vardı.
Mutluluk diye bir düşünce olmasaydı...
Eğer düşünceyse yaşam
güçse ve soluksa ve yokluğu ölümse
düşüncenin...Öyleyse mutlu bir sineğim... İster yaşayayım ister öleyim(!) qöѕℓєяιмι α¢ѕαм ∂α ѕєη ¢ıкѕαη кαяѕıмα qєℓ ßєηι αzα∂ єт кαуßσℓ∂υм кαяαηℓıктα.. ßєη ßιzι υηυтαмαм qιтмєк уαкıѕмαѕ ßαηαуσℓ¢υуυѕ нαуαттα ѕєη qєℓ σтυя уαηıмα... gezinen bir göLgedir hayat gariban bir aktör sahnede bir iLeri bir geri saatini doLdurur ve sonra duyulmaz oLur sesi bir masaLdır gürüLtücü bir saLağın anLattığı ki yoktur hiç bir anLamı...Sesin yoktenin yok; Sessizlik son kezZ... Tüm o sevgilerimi geri ver.. Bırak ! Yoruldum cok.. Yolun acık olsun kimse geri dönmezZ...Kendi Ellerimle Çizdiğim Bir AyrılıkTablosuna ... Çaresiz ''Çare''Lerimi Sığdırmak Ve Bir Türlü Tüketemediğim Sensizliğin Mürekkebini Uğrunda Harcamak MıdırAşk...?küÇükkÊn ßu kİz ßaşTaciiydi. ßüyüdü Şimdi kadÊr Ona kİydi.. MasaL diyaRLaRınDan qéLmi$ LaNeTLy bi!R MeLeg!m ßu NasıL ßi Dünya haLa çözmü$ déqiLim ??Sonra duruyorum... Sonra susuyorum... İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce
kilit vuruyorum dilime.... " Yan! " diyorum içime!..." Sadece sen yan! " Ve " Dayan! " diyorum gönlüme!... " Herkes mutlu olsun! Sen dayan!.. "вυ кєz αηℓα∂ıм нüzüηℓєя∂єη вσzмα мυтℓυℓυкℓαя уαşıуσяυмYazdığım bütün sözLer asıyor kendini ÖLüyor söze düşürdüğüm büyü... Bütün sokak-köpekLerinin- qözyaşı yüzümde. İçime kim koydu bu intiharı...º ( YokLuqunun HücRésindén KaçIyoRum Bu qécé ) º × MéLankoLia Dü$Lérin Ye$eRdiqi “ DuvarLarIm ” vaR AkLImIn OdaLarInda × ¤ YokLuqun YaRattIqI Bo$LukLarIn ésiRindé ya$IyoRum ¤ . . SıRf SiqaRa içméK için yémék yéméLérim GibidiR SéniSévméLérim | |
|